Beoordelingen van Mr. Sushi Purmerend

Recente recensies van Mr. Sushi Purmerend

4 sterren na 171 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was dit keer niet zo lekker. Rijst was hard. Bezorging was half uur telaat.wel netje gebeld

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was heerlijk! De bezorging was een stuk later dan afgesproken en de sojasaus aan de weinige kant. Verder genoten!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een slechte ervaring. Eten uur te laat. Den sushi stukjes waren net zo dik als het stokje. T was echt weinig voor 50 euro. Klacht werd niet serieus genomen het is te druk en zo doen we t altijd was t commentaar. Nooit meer eten halen hier slecht eten slechte bezorging en slechte na zorg

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en gewoon lekker

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig geleverd. erg lekker!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en sahimi en heel goede kwaliteit. Bezorging van keurig op tijd

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En super aardig dat je altijd een portie gratis krijgt, zeker bij een grote bestelling echt super!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Misschien te snel want de yakatori was ijskoud (kwam zo uit de koelkast). De sushi was verder prima.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was, zoals altijd, weer heerlijk. Binnen Purmerend de lekkerste sushi. Supervers.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Kwaliteit is goed en is lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Smaakte vers. Alleen beetje rommelig in de doosjes.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was superlekker. De sushi was weer heerlijk vers. En die crispi sushi........geen woorden voor. Top

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 3,5 uur voordat ik het had an de warme gerechten waren koud de sushi daarin tegen dezelfde temperatuur,, moeilijk te begrijpen aan de telefoon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst met verzoek om 19.30 te bezorgen. Om 20.30 gebeld Waar bestelling bleef. Kreeg te horen er is geen zalm toen alternatief aangeboden voor tonijn ipv zalm en bezorging zou binnen 25 minuten er zijn. Helaas om 21.30 uur weer gebeld kreeg toen te horen dat er ook geen tonijn meer was. Bestelling maar geannuleerd en verzocht mijn geld terug te storten. Tot op heden nog niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn woest en voelen ons opgelicht. Mensen bestel hier NOOOIT!! Eergisteren hebben ik en mijn ouders eten besteld bij mr sushi om 6 uur. Voornamelijk een sashimi box Vervolgens kreeg ik een mail dat het om 7 uur verwacht werd. Ik ben niet iemand die meteen 5 over 7 belt dus gewacht tot half 8. Toen hebben wij minstens 30x geprobeerd te bellen er werd niet opgenomen. Uiteindelijk kwart voor 8 erheen gereden om te vragen waar ons eten bleef. En kreeg vervolgens te horen ja u kunt maar beter annuleren want we hebben het druk ohja en de sashimi is op. Is dan godverdomme niet het eerste wat je doet je klanten bellen zodra je een bon binnen krijgt met sashimi. Vervolgens ingestemd met annuleren gevraagt of ik me geld terug kreeg. Maar dat ging allemaal heel vaag via een email. Vervolgens geen email gehad en nog steeds geen geld terug. Dus gisteren weer gebeld en kreeg te horen dat ze hoofdkantoor gingen bellen voor het retournering van mijn geld. Weer een dag later no

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 17.30 bestelling gedaan die om 18.35 geleverd zou worden. Om 19.00 gebeld en ze zouden eraan komen, om 19.50 weer gebeld en toen zei die mevrouw dat ze me terug zou bellen. Om 20.15 zelf maar weer gebeld en toen wisten ze ineens te vertellen dat de zalm op was dus ik maar wat anders moest kiezen, wat ik niet wilde. Ze zouden een mail sturen over hoe ik me geld terug kon krijgen, maar tot op heden nog steeds niets dus moet ik ze weer gaan bellen. Heel vervelend allemaal en dit was niet de eerste keer dat ze zo laat waren met bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi allen we hebben er 3 uur voor moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi in Purmerend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We order at MrSushi very often and I was always happy with orders but this one was a disappointment, unfortunately. 1. There was no ginger at all. We understand that if you want extra ginger, you order it. But the photo of the box clearly shows 1 pack of ginger and 1 pack of wasabi. We received 2 packs of wasabi and no ginger at all. If ginger is provided at an additional cost ONLY, then it shouldn't be shown on the box photo. 2. The box has a set of rolls with a Japanese omelette, and this is one of the reasons we love to order this box, and enjoyed it for very long time. However, in our latest box the omelette rolls were substituted with rolls with salmon. It would be better if we received a call explaining this with a suggestion to offer us a different substitution for an omelette if you don't have it or just at least notifying us that hey, we don't have an omelette roll for you and we will substitute it with another one, are you ok? Maybe we would cancel our order and ordered som

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was bijna perfect voor elkaar. De kwaliteit was goed, de levering kwam 45 minuten eerder dan aangegeven op de site maar door mails werden we daarvan op de hoogte gehouden. Bezorging ook keurig Alleen ontbrak helaas wel een onderdeel van onze bestelling. Dat was jammer. We hadden 2 maal loempia’s besteld en helaas maar 1 X gekregen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg blij met communicatie van mrsushi! Sushi werd wat later bezorgd dan opgegeven tijd, hiervoor werden dan ook netjes gebeld. Sushi zelf was weer van de zelfde goede kwaliteit als altijd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling heeft meer dan 2 uur geduurd. Na een uur werd er gebeld dat het een kwartier later zou komen, maar dat werd ruim nog een uur. Ter compensatie was er extra sushi bij de bestelling gedaan, maar omdat het zo lang onderweg was, was het niet bepaald lekker meer.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk altijd goed, alleen de laatste keer zat er geen wasabi bij. Wel kregen we chilisaus, zonder dat we snacks hadden besteld. Volgende keer gaan we er vanuit dat we gewoon weer 5 sterren kunnen geven

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk gegeten, netjes verpakt en op afgesproken tijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke sushi, altijd zeer vers en met zorg voor je bereidt. Wij zijn een grote fan, lekkerder heb ik het nergens anders gehad. ook bestelling mooi op tijd, en anders wordt er gebeld. Topklasse! en aardige mensen allemaal van kok tot bezorgers! (dit gaat over vestiging Purmerend)

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi 5 sterren ! Zeker een aanrader.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Ebi tempura’s worden warm en nog krokant afgeleverd (is bij veel tenten anders).

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd zeer tevreden over Mr Sushi, echter dit keer ging het totaal mis. Om 19:27 een bestelling geplaatst, een bevestiging gekregen dat de bestelling rond 20:30 geleverd zou worden. Om 20:40 gebeld aangezien de bestelling er nog niet was, de persoon aan de telefoon zij alleen dat het druk was en dat hij niet wist hoe laat ons eten kwam. Uiteindelijk om 21:25 de bestelling binnen gekregen, toen miste er nog een aantal items, wederom gebeld, deze werden wel snel bezorgd. Ik vind het zeer jammer dat deze bestelling zo slecht is verlopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en altijd op tijd geleverd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen was heel gemakkelijk, we schrokken even toen we een mail kregen dat de bestelling onderweg was om 16.00. Terwijl we hadden aangegeven 17.30, even gebeld en bleek een foute mail te zijn. Bezorging was netjes op tijd en de sushi was heeerlijk. Goed verpakt en alles smaakte vers. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTE SUSHI EVER !! Ik blijf het zeggen hier moet u echt bestellen... maar kijk uit verslaving gevoelig zo heerlijk 😍 En wat een Lieve mensen die daar werken respect voor hen ❤️

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, erg lekker!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top wij vinden de beste in purmerend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld bij Mr. Sushi, altijd lekker en goed warm. Dit keer 1,45 min later dan aangegeven doordat jullie de bestelling aan iemand anders hadden gegeven. De warme gerechten bij aankomst waren koud en de edamamme was helemaal verweekt. De sushi was lekker lekker zoals gewoonlijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTE SUSHI EVER !! Heerlijk vers diverse smaak sensaties echte sushi liefhebbers weten dat dit TOP is !!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag had ik de sushi al besteld, ik kreeg een keurige mail met de bevestiging en het zou om 18.15 bezorgd worden. Om 18.15 werd ik keurig opgebeld dat de sushi 20 minuutjes later zou zijn ivm de drukte. Ongeveer 10 minuutjes later kreeg ik een mail met dat mijn bestelling onderweg was, wat ik erg netjes vind. De sushi zag er erg goed uit en was ook heerlijk! Ik zal zeker nog een keer bestellen bij Mr. Sushi.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer, onze 4e bestelling in 3 maanden, was de bestelling incompleet. Even gebeld en binnen 15 minuten werd het gebracht. Met als troost een bakje extra sushi. Dus wederom heel tevreden!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Bezorging was ook snel!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat het erg druk was was de bestelling later dan gevraagd. Hierover netjes gebeld en ter compensatie extra sushi gekregen. Was het wachten waard, ondanks de drukte was de kwaliteit top!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOPPERS ! Heerlijke sushi lekker vers !

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer eerder besteld. Bezorgtijd top! Jammer genoeg waren de warme gerechten koud. Erg jammer. De sushi is prima.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld dat het iets later kwam - geen probleem hoor :-)

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best mr sushi Purmerend, We zijn altijd erg tevreden, normaliter zouden jullie 5 sterren van ons krijgen. Echter waren wij deze keer zeer ontevreden. Ik had alvast vooruitbesteld zodat als onze kleine op bed lag wij heerlijk van de sushi konden genieten. De bezorging was echter veel te vroeg rond 18.00, aanvraag was om 19.15. Kan natuurlijk gebeuren maar ik wou de warme elementen natuurlijk wel vers. Bezorger nam het eten netjes mee en bezorgde dit later op het juiste tijdstip. Nu denk je, wat is er dan aan de hand. De warme elementen waren gewoon weer opgewarmd en niet lekker. Spicy chicken was aangebrand, zo kon je gewoon duidelijk zien dat deze even opnieuw werd verwarmd op wat voor manier dan ook. Ook de mini loempia's waren taai en oud dus ook even verwarmd. Toch maar een keer een ander sushi restaurant proberen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 4 april 2020 om 18.45 had ik een bestelling geplaatst bij Mr. Sushi te Purmerend. Om 19.45 werd ik gebeld dat het een kwartier langer zou duren dan normaal. De bestelling werd verwacht om 19.45. Na een kwartier was het eten er nog steeds niet. Uiteindelijk na veel bellen en een zeer bijdehand meisje aan de telefoon te hebben gesproken kwam het eten rond 21.20 bij ons aan. De bezorger was wel super vriendelijk en bood zijn excuses aan. Hij kon daar niks aan doen. Door de jongedame en t restaurant zelf ben ik schandalig geholpen

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging was een drama.2 keer gebeld. 2 uren gewacht op het eten. Na 1.5 uur ,belde ik op.van de mederwerkster te horen dat de bestelling al onderweg was. Na 25 minuten wachten nog een keer gebeld . de bestelling nog steeds onderweg terwijl dat ik vlakbij winkel centrum weidevenne woont. Telaat .Kan het gebeuren. Maar laat het duidelijk weten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de verjaardag van mijn dochter van 9 had ik op tijd voor 19.00 sushi besteld. Het werd om 20.45 geleverd de bezorger had onze om 19.00 afgegeven bij het verkeerde adres en moest hem opnieuw maken dit vonden wij wel wat lang duren. De sushi was Top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de stokjes waren vergeten.... 🥴

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren wel te laat dan aangegeven tijdstip! Maar netjes gebeld! Eten was lekker en vers!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb een bestelling geplaatst en betaald om er vervolgens achter te komen dat vanwege corona de zaak gesloten is. Nu moet achter m'n geld aan daarnaast is het genoemde telefoonnummer op de site een nummer in Hoorn ipv Purmerend

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld, website was gewoon open kon ook betalen. Netjes bevestiging gehad maar 2 uur na bestellen nog steeds geen eten. Gebeld bleken ze ineens gesloten te zijn. Nogal raar...

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had besteld nadat de site aangaf dat bezorging gewoon nog mogelijk was en dat ze open waren om na 2,5 uur gebeld te worden door iemand die werkelijk waar niet verstaanbaar was en nul empathie of uitleg gaf wat er aan de hand was. En na 5 minuten aan de tel gehangen te hebben eindelijk te begrijpen dat het filiaal dicht is en we pech hebben. Wacht nog steeds op contact over geld retour etcetera of een berichtje met excuses voor de fout etcetera.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en snel bezorgd

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en de bestelling kwam netjes op tijd. Voor ons voor herhaling vatbaar.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak is top,en de levering was ook op tijd. Zal daar ook de volgende keer weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakt altijd heerlijk en wordt altijd netjes op tijd bezorgd. Zeker een aanrader dus!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd Heerlijk eten

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

drukte is altijd een slecht moment. we weten dat het veel beter kan. maar nu een teleurstelling. helaas! volgende keer hopelijk niet te druk.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi!! En altijd vriendelijk en op tijd bezorgd.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu alle Sushi bezorgrestaurants gehad uit Purmerend en Mr.Sushi springt er met kop en schouders bovenuit. De anderen waren het net of helemaal niet en we zijn blij dat we toch een goede hebben gevonden. Bestel gerust en oordeel zelf.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een feestmaal

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je speciaal rechtstreekt besteld bij Mr. Sushi om gebruik te maken van de gratis rol bij besteding van een bepaald bedrag, maar dit niet geleverd is. Voortaan lekker sparen via thuisbezorgd.nl (y)

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging top!!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en ontzettend lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker gegeten !!! Ondanks dat het slecht weer was was het eten netjes op tijd en je proefde dat de sushi super vers was ! Mijn complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP SERVICE BESTE SUSHI !! Zoals altijd heerlijke sushi het maakt niet uit welke dag het is, De sushi is heerlijk vers en wat een vriendelijk personeel ! Ik ben vaste klant voor mij geen andere sushi meer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling vanwege de veel te lange bezorgtijd ( na een uur, zou het nog eens 40 min duren) geannuleerd. Geld terug zou je zeggen, maar nee. Ik moest het hoofdkantoor even mailen. En daarna zou ik nog teruggebeld worden. Ik zit nog steeds te wachten. Zowel op het telefoontje als mijn geld!!!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk. Snelle bezorging.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever !! Ik raad ze elke dag iedereen aan bij mij in t bedrijf en vele die het hebben besteld en een verslaving hebben overgehouden van de heerlijkheid.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging ook sneller dan aangegeven. Enige puntje van aandacht, de Dim Sum Box verpakking lag schreef waardoor alle items onderin op elkaar lagen. Beetje jammer maar het smaakte er niet minder om 😉

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijke en snelle bezorging!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTE SUSHI !! Heerlijke smaken en perfecte combinaties ik bestel hier bijna om de dag heerlijk !!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I order bakje gember but it was not there, so I paid extra for nothing, that’s a shame. And also ordere last Saturday with friends and there was no sauce for fried shrimp. It seems like you not pay attention lately. I think your sushi is the best at the moment in Purmerend, just don’t forget such a small things. Thanks

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was te laat dan afgesproken . Ze hadden netje gebeld. ze waren de stokjes, soja saus en wasabi vergeten. Meteen gebeld .hebben we pas 75 min later ontvangen. In dat ondertussen hebben we de sushi opgegeten zonder saus.was minder lekker.jammer

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extreem lange bezorgtijd waarover pas erg laat gecommuniceerd werd.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en op tijd geleverd. Op naar de volgende keer.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen zeer regelmatig bij MrSushi en het smaakt altijd verfijnd, vers en goed. Er zijn veel bedrijven in Purmerend die sushi leveren, maar voor ons is MrSushi de beste. Aanrader!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer kreeg ik 2x de zelfde rol en eentje die ik besteld had heb ik niet gekregen maar wel voor betaald.. Probeerde te bellen maar was geen telefoonnummer in gebruik.. Vorige keer was de vis niet echt meer goed. Heel jammer want normaal gesproken ben ik te vrede over mr sushi maar nu is het al de 2e keer dat er wat is helaas

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geen woorden voor.. echt zo smerig lekker ! Super vers en echt op tijd bezorgt ! Ik bestel liever nergens anders sushi, wel hoop ik dat jullie ook pokebowls gaan serveren/bezorgen ga verder zo door!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en lieve mensen!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er dingen uitverkocht zijn zo vroeg op de avond eigenaar spreek niet goed nederlands en snapt je niet aan de telefoon dus kan beter niet de telefoon aannemen

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi. Top!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Purmerend! Vriendelijke bezorging, zijn ooit 1 x iets vergeten maar werd daarna gelijk gebeld dat ze al onderweg waren, werd ook snel geleverd met een extraatje. Keer op keer weer top sushi service!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Purmerend ! Als echte sushi kenner miste ik altijd een GOEIE sushi plek. Ze “Lijken” prijziger maar het zijn grotere aantallen en echt waar voor je geld ! 1 rol bestaat uit 8 Stuks ! AANRADER

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en erg lekker.uitgebreid assortiment. Keurig thuis op tijd afgeleverd ook op oudejaars dag.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo snel mijn sushi gekregen en van zulke uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed en service is perfect

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal bestel ik heel vaak sushi hier en is het heerlijk, gisteren niks van gegeten smaakte gewoon echt niet lekker hele erge vis smaal aan de zalm .. en de rijst was ook niet lekker.. Heel jammer kon alles weg gooien

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse, uitgebreide heerlijke schotel !!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima te doen. Ik bestelde vooraf een bakje gember van €1,50 extra, die niet bij de bestelling zelf is geleverd. Vond het niet de moeite waard om het personeel er voor terug te laten fietsen, maar wel erg jammer dat dat wordt vergeten terwijl ik het extra besteld had.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. Ik miste alleen de chilisaus dit keer.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service. Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi gegeten. Netje op tijd. Wij hebben extra sushi gekregen. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, prima bezorging.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Respect voor de bezorger, door weer en wind!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat mijn gratis rol er niet bij, bellen lukt ook niet, telefoonnummer klopt niet op de site. Betreft een netnummer uit hoorn. Contact proberen te leggen via FB Messenger maar ook helaas geen gehoor. Het eten wat wij gekregen hebben is goed.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld en ik wil geen andere sushi meer! ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere sushi gegeten. Top

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De duurdere sushi’s besteld ivm de black friday deal. Het was werkelijk goddelijk! Ik had de box met de soft shell sushi’s en de flamed salmon ebi roll. We hebben genoten!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten. Jammer dat de Bezorging bijna 1 uur lang .maar was wel de moeite waard om te wachten.wij hebben extra sushi gekregen.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk. Zo ontzettend lekker vers. Ik had besteld voor 17.15 en toen was mijn sushi er ook. Volgende keer zeker weer Mr. Sushi !!!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me eten was te laat en de sojabonen waren best droog

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle levering.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en goede service! Zal zeker vaker bestellen.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat gewoon top! Sushi super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan met recht zeggen, dat dit 1 van de beste Sushi zaken is die ik ken!! Geweldig heerlijk en vers! Ook erg lekker de saus topping!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veels te laat. Werd gebeld dat het 10 minuten later zou worden maar werd uiteindelijk 25 minuten later. 17.30 besteld 19.00 pas in huis. Gebeld, werd niet aan gedaan. Zou korting krijgen op een volgende bestelling maar niets meer van gehoord Slechte service.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, soft shell rolls zijn super lekker!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld, komt altijd super snel en de sushi is heerlijk. De bezorger is ontzetten vriendelijk en verdient zeker een compliment!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij onze box die in de aanbieding was, kregen we ook nog een gratis bakje met extra sushi! En het was erg lekkere verse sushi. Aanrader dus!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi, lekker warm, perfect optijd 100% voor herhaling vatbaar! 😍

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben wel vaker bij hen besteld. Het was op een zondag. Wij hebben online om 18:05 de bestelling geplaatst maar helaas door de drukte waren de sushi om 20:15 bezorgd. De sushi was dit keer wel iets minder van smaak dan voorheen. Karake (kipstukjes) waren erg zout. Maar de vorige bestellingen waren wel top, wij zullen nog terugkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, super goed verzorgd en klaar gemaakt, snelle levering.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was koud toen het aankwam, hoop dat het de volgende x beter zal zijn!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi verzorgt

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en helemaal top

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker en de bezorging was top!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het😍

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede bezorging!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Echt super vers. En Hele Snelle service. Thanks. 👍🏻

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling een uur te laat bezorgd en niet compleet, en waarom is er nergens een telefoon nummer te vinden van de filialen,gelukkig woon ik dichtbij zodat ik zelf nog ff terug kon gaan om het restant op te halen

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling half uur later dan afgesproken en vervolgens niet kompleet, warme gerechten ontbraken na weer een half uur nageleverd maar helaas niet meer warm. alleen sorry geen compensatie helemaal niets en wel de hoofdprijs vragen

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker. Helaas waren ze de stokjes en sojasaus vergeten, doordat er geen telefoonnummer beschikbaar is zelf maar heen en weer gereden.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo zonde wil je voet aan de grond zetten in purmerend doe je dit. Ze vergeten wat te bezorgen kan gebeuren in alle drukte word al meteen gemeld bij afleveren door vriendelijke bezorger. Komen ze 10 min later iets brengen blijkt dat ze me sashimi ook zijn vergeten . Ik geef dat aan bij tweede hele vriendelijke bezorger. Ik denk ze gaan wel bellen of mailen uit schaamte maar nee hoor ik hoor niks meer. Zo zonde dit wat eten is gewoon lekker.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is alweer de vierde keer dat we bestellen bij jullie. We hebben genoten weer!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk en de sashimi echt van goede kwaliteit. De bezorger is vriendelijk maar de bezorging duurde veel langer dan vooraf gecommuniceerd. Bellen of appen hierover bleek onmogelijk...

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal duurt het heel lang voordat je je sushi bestelling krijgt, maar Mr Sushi was echt heel snel en de aardige jongen was zelfs nog op de fiets?! De kwaliteit van de sushi: WOW!! Ik ga 100% vaker bestellen bij Mr Sushi en raad het ook aan anderen aan! Erg bedankt!😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was prima. De warme gerechten waren (mogelijk door gebruik aluminiumfolie) nogal sompig geworden en niet heel warm meer. De bezorger was bijna 25 minuten later dan gepland. Jammer dat er dan geen nummer is dat je kan bellen.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Wat was het lekker, veel en snel en netjes bezorgd. Wij gaan vaker bestellen!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk , en zag er mooi en fris uit . Kwaliteit,

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke sushi, heel vers. We hadden de actie gezien op fb van de gratis rol helaas was het onduidelijk hoe je deze kreeg, ik dacht gewoon bij 15 euro. Maar je moet je moet hiervoor een kortingscode invoeren.beetje onduidelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en beleefde bezorger. Sushi is heerlijk en goed van kwaliteit. Koude en warme gerechten zijn goed van elkaar gescheiden door levering in 2 aparte tasjes. Kreeg 1 extra nigiri geleverd! Hartelijk dank! Ik bestel hier gegarandeerd weer.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 85€ sushi besteld. Krijgen we 2 paar stokjes er word niet gevraagt met hoeveel mensen eten jullie.we aten met vier personen twee mensen geen stokjes. We kregen 1 klein flesje soja saus voor nog niet eens 1 pers . Erg jammer. De sushi is gewoon goed prijs kwaliteit.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede porties, goede kwaliteit (valt bijv niet uit elkaar. De gefrituurde sushi is een aanrader!! Zal zeker weer bestellen.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, verse sushi met heerlijke smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Klaar op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige bezorging en goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en goede porties. snelle bezorging. Je moet voor de gember en wasabi betalen maar dan krijg je wel grote bakjes.