Beoordelingen van Mr. Sushi Purmerend

Recente recensies van Mr. Sushi Purmerend

5 sterren na 110 reviews

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en snel bezorgd

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en de bestelling kwam netjes op tijd. Voor ons voor herhaling vatbaar.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak is top,en de levering was ook op tijd. Zal daar ook de volgende keer weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakt altijd heerlijk en wordt altijd netjes op tijd bezorgd. Zeker een aanrader dus!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd Heerlijk eten

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

drukte is altijd een slecht moment. we weten dat het veel beter kan. maar nu een teleurstelling. helaas! volgende keer hopelijk niet te druk.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi!! En altijd vriendelijk en op tijd bezorgd.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu alle Sushi bezorgrestaurants gehad uit Purmerend en Mr.Sushi springt er met kop en schouders bovenuit. De anderen waren het net of helemaal niet en we zijn blij dat we toch een goede hebben gevonden. Bestel gerust en oordeel zelf.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een feestmaal

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je speciaal rechtstreekt besteld bij Mr. Sushi om gebruik te maken van de gratis rol bij besteding van een bepaald bedrag, maar dit niet geleverd is. Voortaan lekker sparen via thuisbezorgd.nl (y)

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging top!!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en ontzettend lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker gegeten !!! Ondanks dat het slecht weer was was het eten netjes op tijd en je proefde dat de sushi super vers was ! Mijn complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP SERVICE BESTE SUSHI !! Zoals altijd heerlijke sushi het maakt niet uit welke dag het is, De sushi is heerlijk vers en wat een vriendelijk personeel ! Ik ben vaste klant voor mij geen andere sushi meer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling vanwege de veel te lange bezorgtijd ( na een uur, zou het nog eens 40 min duren) geannuleerd. Geld terug zou je zeggen, maar nee. Ik moest het hoofdkantoor even mailen. En daarna zou ik nog teruggebeld worden. Ik zit nog steeds te wachten. Zowel op het telefoontje als mijn geld!!!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk. Snelle bezorging.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever !! Ik raad ze elke dag iedereen aan bij mij in t bedrijf en vele die het hebben besteld en een verslaving hebben overgehouden van de heerlijkheid.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging ook sneller dan aangegeven. Enige puntje van aandacht, de Dim Sum Box verpakking lag schreef waardoor alle items onderin op elkaar lagen. Beetje jammer maar het smaakte er niet minder om 😉

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijke en snelle bezorging!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTE SUSHI !! Heerlijke smaken en perfecte combinaties ik bestel hier bijna om de dag heerlijk !!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I order bakje gember but it was not there, so I paid extra for nothing, that’s a shame. And also ordere last Saturday with friends and there was no sauce for fried shrimp. It seems like you not pay attention lately. I think your sushi is the best at the moment in Purmerend, just don’t forget such a small things. Thanks

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was te laat dan afgesproken . Ze hadden netje gebeld. ze waren de stokjes, soja saus en wasabi vergeten. Meteen gebeld .hebben we pas 75 min later ontvangen. In dat ondertussen hebben we de sushi opgegeten zonder saus.was minder lekker.jammer

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extreem lange bezorgtijd waarover pas erg laat gecommuniceerd werd.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en op tijd geleverd. Op naar de volgende keer.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen zeer regelmatig bij MrSushi en het smaakt altijd verfijnd, vers en goed. Er zijn veel bedrijven in Purmerend die sushi leveren, maar voor ons is MrSushi de beste. Aanrader!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer kreeg ik 2x de zelfde rol en eentje die ik besteld had heb ik niet gekregen maar wel voor betaald.. Probeerde te bellen maar was geen telefoonnummer in gebruik.. Vorige keer was de vis niet echt meer goed. Heel jammer want normaal gesproken ben ik te vrede over mr sushi maar nu is het al de 2e keer dat er wat is helaas

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geen woorden voor.. echt zo smerig lekker ! Super vers en echt op tijd bezorgt ! Ik bestel liever nergens anders sushi, wel hoop ik dat jullie ook pokebowls gaan serveren/bezorgen ga verder zo door!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en lieve mensen!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er dingen uitverkocht zijn zo vroeg op de avond eigenaar spreek niet goed nederlands en snapt je niet aan de telefoon dus kan beter niet de telefoon aannemen

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi. Top!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Purmerend! Vriendelijke bezorging, zijn ooit 1 x iets vergeten maar werd daarna gelijk gebeld dat ze al onderweg waren, werd ook snel geleverd met een extraatje. Keer op keer weer top sushi service!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Purmerend ! Als echte sushi kenner miste ik altijd een GOEIE sushi plek. Ze “Lijken” prijziger maar het zijn grotere aantallen en echt waar voor je geld ! 1 rol bestaat uit 8 Stuks ! AANRADER

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en erg lekker.uitgebreid assortiment. Keurig thuis op tijd afgeleverd ook op oudejaars dag.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo snel mijn sushi gekregen en van zulke uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed en service is perfect

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal bestel ik heel vaak sushi hier en is het heerlijk, gisteren niks van gegeten smaakte gewoon echt niet lekker hele erge vis smaal aan de zalm .. en de rijst was ook niet lekker.. Heel jammer kon alles weg gooien

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse, uitgebreide heerlijke schotel !!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima te doen. Ik bestelde vooraf een bakje gember van €1,50 extra, die niet bij de bestelling zelf is geleverd. Vond het niet de moeite waard om het personeel er voor terug te laten fietsen, maar wel erg jammer dat dat wordt vergeten terwijl ik het extra besteld had.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. Ik miste alleen de chilisaus dit keer.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service. Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi gegeten. Netje op tijd. Wij hebben extra sushi gekregen. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, prima bezorging.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Respect voor de bezorger, door weer en wind!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat mijn gratis rol er niet bij, bellen lukt ook niet, telefoonnummer klopt niet op de site. Betreft een netnummer uit hoorn. Contact proberen te leggen via FB Messenger maar ook helaas geen gehoor. Het eten wat wij gekregen hebben is goed.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld en ik wil geen andere sushi meer! ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere sushi gegeten. Top

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De duurdere sushi’s besteld ivm de black friday deal. Het was werkelijk goddelijk! Ik had de box met de soft shell sushi’s en de flamed salmon ebi roll. We hebben genoten!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten. Jammer dat de Bezorging bijna 1 uur lang .maar was wel de moeite waard om te wachten.wij hebben extra sushi gekregen.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk. Zo ontzettend lekker vers. Ik had besteld voor 17.15 en toen was mijn sushi er ook. Volgende keer zeker weer Mr. Sushi !!!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me eten was te laat en de sojabonen waren best droog

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle levering.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en goede service! Zal zeker vaker bestellen.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat gewoon top! Sushi super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan met recht zeggen, dat dit 1 van de beste Sushi zaken is die ik ken!! Geweldig heerlijk en vers! Ook erg lekker de saus topping!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veels te laat. Werd gebeld dat het 10 minuten later zou worden maar werd uiteindelijk 25 minuten later. 17.30 besteld 19.00 pas in huis. Gebeld, werd niet aan gedaan. Zou korting krijgen op een volgende bestelling maar niets meer van gehoord Slechte service.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, soft shell rolls zijn super lekker!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld, komt altijd super snel en de sushi is heerlijk. De bezorger is ontzetten vriendelijk en verdient zeker een compliment!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij onze box die in de aanbieding was, kregen we ook nog een gratis bakje met extra sushi! En het was erg lekkere verse sushi. Aanrader dus!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi, lekker warm, perfect optijd 100% voor herhaling vatbaar! 😍

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben wel vaker bij hen besteld. Het was op een zondag. Wij hebben online om 18:05 de bestelling geplaatst maar helaas door de drukte waren de sushi om 20:15 bezorgd. De sushi was dit keer wel iets minder van smaak dan voorheen. Karake (kipstukjes) waren erg zout. Maar de vorige bestellingen waren wel top, wij zullen nog terugkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, super goed verzorgd en klaar gemaakt, snelle levering.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was koud toen het aankwam, hoop dat het de volgende x beter zal zijn!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi verzorgt

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en helemaal top

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker en de bezorging was top!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het😍

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede bezorging!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Echt super vers. En Hele Snelle service. Thanks. 👍🏻

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling een uur te laat bezorgd en niet compleet, en waarom is er nergens een telefoon nummer te vinden van de filialen,gelukkig woon ik dichtbij zodat ik zelf nog ff terug kon gaan om het restant op te halen

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling half uur later dan afgesproken en vervolgens niet kompleet, warme gerechten ontbraken na weer een half uur nageleverd maar helaas niet meer warm. alleen sorry geen compensatie helemaal niets en wel de hoofdprijs vragen

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker. Helaas waren ze de stokjes en sojasaus vergeten, doordat er geen telefoonnummer beschikbaar is zelf maar heen en weer gereden.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo zonde wil je voet aan de grond zetten in purmerend doe je dit. Ze vergeten wat te bezorgen kan gebeuren in alle drukte word al meteen gemeld bij afleveren door vriendelijke bezorger. Komen ze 10 min later iets brengen blijkt dat ze me sashimi ook zijn vergeten . Ik geef dat aan bij tweede hele vriendelijke bezorger. Ik denk ze gaan wel bellen of mailen uit schaamte maar nee hoor ik hoor niks meer. Zo zonde dit wat eten is gewoon lekker.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is alweer de vierde keer dat we bestellen bij jullie. We hebben genoten weer!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk en de sashimi echt van goede kwaliteit. De bezorger is vriendelijk maar de bezorging duurde veel langer dan vooraf gecommuniceerd. Bellen of appen hierover bleek onmogelijk...

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal duurt het heel lang voordat je je sushi bestelling krijgt, maar Mr Sushi was echt heel snel en de aardige jongen was zelfs nog op de fiets?! De kwaliteit van de sushi: WOW!! Ik ga 100% vaker bestellen bij Mr Sushi en raad het ook aan anderen aan! Erg bedankt!😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was prima. De warme gerechten waren (mogelijk door gebruik aluminiumfolie) nogal sompig geworden en niet heel warm meer. De bezorger was bijna 25 minuten later dan gepland. Jammer dat er dan geen nummer is dat je kan bellen.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Wat was het lekker, veel en snel en netjes bezorgd. Wij gaan vaker bestellen!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk , en zag er mooi en fris uit . Kwaliteit,

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke sushi, heel vers. We hadden de actie gezien op fb van de gratis rol helaas was het onduidelijk hoe je deze kreeg, ik dacht gewoon bij 15 euro. Maar je moet je moet hiervoor een kortingscode invoeren.beetje onduidelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en beleefde bezorger. Sushi is heerlijk en goed van kwaliteit. Koude en warme gerechten zijn goed van elkaar gescheiden door levering in 2 aparte tasjes. Kreeg 1 extra nigiri geleverd! Hartelijk dank! Ik bestel hier gegarandeerd weer.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 85€ sushi besteld. Krijgen we 2 paar stokjes er word niet gevraagt met hoeveel mensen eten jullie.we aten met vier personen twee mensen geen stokjes. We kregen 1 klein flesje soja saus voor nog niet eens 1 pers . Erg jammer. De sushi is gewoon goed prijs kwaliteit.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede porties, goede kwaliteit (valt bijv niet uit elkaar. De gefrituurde sushi is een aanrader!! Zal zeker weer bestellen.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, verse sushi met heerlijke smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Klaar op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige bezorging en goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en goede porties. snelle bezorging. Je moet voor de gember en wasabi betalen maar dan krijg je wel grote bakjes.