Beoordelingen van Mr. Sushi Purmerend

Recente recensies van Mr. Sushi Purmerend

5 sterren na 372 reviews

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor 17.45 besteld (om 12.30 al, dus ruim op tijd ) 17.48 een mail dat de bezorger onderweg is. Dat is dus al te laat... Vervolgens nog 2x gebeld en dus pas om 18.25 ons eten. BELACHELIJK. Je besteld niet voor niks om een bepaalde tijd. Plus de bezorger was dus ruim een half uur onderweg, wat betekent dat de gefrituurde/warme sushi nu koud was. Slecht mr Sushi, zeer slechte servic

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie brief van 9 mei 2021

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, verse vis, mooie combinaties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Ik heb er alleen wel een tijdje op moeten wachten.. Ik had besteld op moederdag dus ik denk dat het daardoor ook wat langer duurde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, bezorging was aan de late kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, maar er zaten helaas geen stokjes en sojasaus bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord. Heerlijk. Mr sushi is een blijvertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De edamame waren veel te lang doorgekookt waardoor ze smakeloos waren. De rest was prima.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat warm zou moeten zijn, was koud en kleffig. Mede door de regen was tas doorweekt van de regen en gescheurd. Waardeloos, kort gezegd. Was altijd goed, maar kunnen kennelijk de populariteit /drukte niet handelen. Als je belt over de bezorging krijg je een onbeschofte dame aan de telefoon.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer overheerlijk maar wederom was de bestelling ruim een half uur later dan afgesproken.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Wel op tijd besteld ivm Koningsdag.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en vers.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Sushi! Heel snel bezorgd! Uitstekend

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer minder. Ik neem meestal de speciale rol met zalm en garnaal, met daarbij een ebi rol. Helaas waren de garnalen te lang gefrituurd. De vorige keer had ik dit met het ebi bijgerecht en de Gyoza en nu helaas ook met de sushi. Graag iets minder lang in de frituur zodat het krokant en goudbruin blijft en niet donkerbruin en hard. De bezorgers zijn top!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete sushi afhaalrestaurant! En wat een lieve bezorger stond er vandaag voor de deur! ✨

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker kwaliteit altijd top maar de bezorging was wederom weer eens zwaar kut het duurde veel te lang zoals gewoonlijk. Er is altijd wel wat mis met de bezorgtijd.. Als je als ondernemer weet dat het met meer regelmaat dan uitzondering voorkomt dat eten veel te laat bezorgd wordt en klanten zich daar mateloos aan storen dan huur je toch extra personeel in?? Als het een keer gebeurd en je krijgt telefonisch excuus prima maar wat is een excuus waard als het altijd hetzelfde verhaal is maar er wordt niets aan gedaan? Zonde want de sushi zelf is top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Ben gek op de Ebi tempura roll. Snelle bezorging, smaak is super.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, maar bezorging is altijd drama. Nooit op tijd en altijd veel te laat erg jammer.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar we hadden dan ook wel ongelofelijk veel honger nadat de bestelling 2 uur te laat werd bezorgd. Begrip voor deukte maar om ca 21 uur het avondeten pas te ontvangen was ik niet zo blij mee. Het bezoek moest namelijk ook weer zelf voor 21 uur thuis zijn en hebben dan ook geen Sushi gegeten.Misschien beter om aan te geven dat het te druk is dan lijkt mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben besteld voor 35 euro sushi en de sushi rolletjes met tunijn waren bruin transluced slecht heel slecht. De sashimi perfect de rest van besteling ok. Niet zeker 2de keer te bestelen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, rijkelijk gevuld en belegd. En het stond op de afgesproken tijd klaar!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geen goede eerste ervaring. Werd gebeld dat ze een deel van de afhaalbestelling waren vergeten. We zitten in ern gebied waar ze niet bezorgen. Dus moesten terug om het vergeten deel op td halen. Gevolg was lauwe porties. De Surf en Turf was verschrikkelijk taai. Hoop dat we het een volgende keer beter treffen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect alleen leveren ze continue een half uur tot 1 uur later dan je hebt besteld. Vooral in het weekend. Heel irritant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna drie uur gewacht op de bestelling. Na 1,5 uur kreeg ik een telefoontje dat de bezorger onderweg was, die zal wel via Arnhem zijn gereden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden, keurig verzorgd en prima kwaliteit

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi opgemaakte schotel. Goede kwaliteit. Vriendelijk personeel bij afhaal!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect zoals elke week!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede en constante kwaliteit, snelle en nette levering.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was minder smakelijk dan de vorige bestellingen. Tonijn was bijna smaakloos, en de rolletjes niet strak gerold. We hebben vaker besteld en waren voorheen wel altijd tevreden. Dit was een magere voldoende.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch 😍😍

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom geweldig lekker en super snel geleverd! Binnen 40 minuten Top! Tot snel

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de grote hoeveelheid sushi dat we hadden besteld, kregen we met maar 1 paar stokjes. Ik kan me niet voorstellen dat Mr. Sushi dacht dat dit voor één persoon was... De sushi was lekker, de levering minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur wachten heb ik zelf maar opgebeld en moest ik het eten zelf komen halen.... De sushi was lekker maar hele slechte service.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer niet zoals gewend en gewenst. Vijf minuten voor bevestigde bezorgtijd telefonische melding van een kwartier vertraging, geen probleem en netjes dat dit op deze wijze werd aangegeven. Uiteindelijk werd dit drie kwartier later. Wellicht hierdoor was de Dim Sum Box nauwelijks warm. De chicken spring roll dorpen werkelijk van het vet waarbij ik tissues nodig had. Hopelijk volgende x weer als vanouds.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd net iets voor onze voorkeurs tijd bezorgd, dus ruim op tijd. De warme gerechten nog heerlijk warm en smaak was weer top!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 7 besteld, kwart over 9 aangekomen maar eten was zoals altijd lekker

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en top! Sojabonen waren helemaal verlept. Volgende keer zonder sojabonen bestellen.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje plakkerige nori en bestelling was 30 min te laat.. maar wel lekker gegeten hoor en aan de telefoon was het personeel aardig!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GE-WEL-DIG!! Wat een heerlijke sushi Smaak, grootte top Rijst precies goed Bezorging duurde iets langer dan gepland (20 minuutjes) maar dat werd dan ook netjes doorgegeven (telefonisch) en om het goed te maken kregen we een extra roll sushi. Ook die was voortreffelijk! We will be back soon

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi of Purmerend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heel erg goed. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding en hele lieve bezorger! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Vers gemaakt waardoor niet alleen de smaak maar ook de temperatuur perfect is.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, goeie prijs en snel geleverd! Zeker een aanrader.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zoals gewoonlijk top, heerlijk gegeten en erg vriendelijke bezorger. En verder natuurlijk de toppers in de zaak zelf niet vergeten, Dankjewel!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en uiteindelijk snel bezorgd 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg tevreden. Maar nu ruim 2 uur op het eten zitten wachten. Geen belletje dat het wat langer zou duren. Zelf maar gebeld er werd gezegd dat er maar 1 bezorger was. Misschien een idee om de klant te bellen als het zo lang duurt. Ik had graag dan het eten zelf opgehaald dit kon nu niet meer omdat het inmiddels al 9 uur was geweest. Bestelling klopte ook niet helemaal en de loempia's waren ijskoud. Erg jammer.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke vette 10

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zoals altijd weer super. De bezorging viel alleen echt zwaar tegen ruim een uur te laat. Ipv rustig eten werd dit een race tegen de avondklok. Jammer.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had op een specifieke tijd besteld omdat ik niet thuis was. Toch kwam de bestelling 25 minuten eerder, toen ik er dus nog niet was, beetje jammer

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, vers en erg smaakvol!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier niet de eerste keer een zeker niet de laatste. Wordt lekker snel bezorgd en sushi is echt super lekker. Echt een top zaak.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en kwaliteit! En lekkere extratjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Alleen vonden we het jammer dat we 1,5 uur moesten wachten. Wel heel goed dat we emails kregen met de bezorgtijd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk Alleen was het jammer dat we mede door drukte 30 minuten wachten voor het werd bezorgd . We werden wel gebeld maar zaten toen al aan tafel. (Ik gad de bestelling al in de ochtend geplaatst. ) We blijnen zejer bestellen bij mr sushi

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel en netjes geleverd!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de Maki Mix online €8 kost en besteld in de winkel €5. Zou het graag aangepast zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd gebracht door vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar. Een minpuntje: de nigiri inari is de helft van wat er op het plaatje staat.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Ruim voldoende Mooi op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld. Kleine aanpassing aan de box was zo mogelijk hele prettige mensen.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super en lekker

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de mini loempia's en de ebi tempura's koud waren!! Daarnaast was de sushi echt top!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, heerlijke sushi zoals altijd! Het bijgerecht ebi fry had misschien net ietsjes korter in de olie gemogen. Flamed Salmon Ebi roll is echt te lekker!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi altijd top. Helaas nu voor 3e keer op rij bijna een uur te laat. Ik vind dit echt slecht. De crispi sushi was dit keer ook niet warm meer. Minpuntje mr. Sushi !!!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 45 minuten te laat

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, alleen miste de bestelde gember.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Top! Het is nog nooit tegen gevallen, keurig op tijd en zeer smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorging conform afspraak. Netjes en vriendelijk afgeleverd. Goed verzorgde maaltijd. Prima allemaal. Heerlijk gegeten.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bezorging lukte niet op aangegeven tijd, werd keurig gebeld alleen duurde het wel een uur langer wat heel jammer was. Daarna heerlijk genoten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Purmerend 👍

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar je hebt vrij weinig voor veel geld... De bestelde (en betaalde) gember zat er niet bij en ook stokjes, sojasaus en wasabi ontbraken. Is nog wel nagebracht, dat is dan wel weer netjes. Fijn dat ze op maandag open zijn.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alles vers en dat proef je. Bezorging super op tijd, eten was ook netjes verpakt. Top!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed service! Lekker!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very satisfied! We really like the food, always delicious and we also like the people who deliver, they are always in a good mood :)

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een dikke 10

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en op tijd gebracht!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer niet zo goed als vorige bestellingen. Wellicht door de drukte, dit was ook terug te zien in de opmaak vd sushi. Hopelijk volgende keer weer beter!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren verbaasd over hoe snel het kwam! Altijd heel mooi gemaakt en super lekker!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker !

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen informatie, 2.5 uur later ontvangen

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de tonijnrol van sushi box c niet vers is dit keer.( donker bruin). Weggegooid.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was prima maar bijgerechten koud.! Papierenzakje waar alles inzit was helemaal open gescheurd. Beetje slordig als je best veel geld betaald voor paar stukjes sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bestel tijd niet gehaald was, en de ebi tempura sushi niet warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e kerstdag bestelling top. Eten altijd goed en zeker op tijd. Dank jullie wel.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heelijk zoals altijd! We werden netjes gebeld toen de bezorging iets langer ging duren omdat het druk was. Top!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse Sushi...🍣

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en levertijd ook prima

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren koud heel koud

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering niet compleet. Na telefonisch overleg zou zsm worden bezorgt, Dus niet. Wacht nu nog☹️🤬

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar dik een uur te laat bezorgd!!! Terwijl we ruimvallende te voren hebben besteld (16:00 voor bezorging om 18:00, Eten kwam pas om 19:05!!!) Hierdoor niet kunnen genieten, want ik moest eigenlijk om 19:00 weg met de kids. Het ergste was dat ze om 18:20 belde dat ze momenteel 20 minuten vertraging hadden, (en niet zeiden nóg minimaal 20 minuten! ) waardoor ik niet eens de keuze had om te kiezen voor annuleren en gewoon even patat om de hoek te halen. Ik bestel echt nooit meer hier!!! Ik baal ontzettend van ruim €50,- aan sushi half op te schransen en reageer te gooien omdat ik weg moest. Voel me in de maling genomen....

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en prima op tijd.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde veel te lang dan de opgegeven tijd. Verder complimenten voor de maanzaadjes op de sushi. Er zat nu genoeg op in tegenstelling tot de vorige keer.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, maar waarschijnlijk al eerder gemaakt. Vorige keer was het toch wat lekkerder. Toen was het misschien vlak voor bezorgbezorging gemaakt.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kort en krachtig. Top

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vandaag weer sushi besteld en mr Sushi was al de beste van Purmerend maar smaaktechnisch lijkt het elke keer beter. Mijn complimenten. Dit blijft onze sushileverancier, en wij zijn echte fijnproevers

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra rol was niet geleverd en warme gerechten waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker en verwachte bezorgtijd was goed ingeschat. Wel vonden we dat de sushirollen net te veel rijst bevat.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was perfect maar de sojasaus was nogal waterig voor de tweede keer. Jammer.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!..zoals altijd..

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, maar het is jammer dat de warme gerechten koud zijn! Bij de bestelling hier om gevraagd, deze warm te leveren, maar helaas. Aandachtspuntje...

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur langer moeten wachten op de bestelling.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd geleverd.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig sushi en de kwaliteit, de service en de bezorging zijn altijd hetzelfde, Super Goed. Zaaaaaaaaalige sushi😃

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie service is uitstekend, snelle bezorging van overheerlijke verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd. Keurig verpakt. Genoeg sojasaus, wasabi, gember. Vriendelijke jongeman kwam het brengen. En het belangrijkste goed van smaak. Zeker niet de laatste keer.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging en heerlijk gegeten

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, veel, altijd op tijd. Heerlijk!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery 30 minutes later then asked. Sashimi pieces really small.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk sushi en snel bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op tijd

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super vers, super lekker en uitstekende bezorger !

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In Purmerend de beste sushi kwa smaak en daar gaat het om. Presentatie kan beter. Goed bezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.36 bestelling geplaatst 18.40 werd ik gebeld dat t nog 15min duurt 19.15 ik bel om te vragen waar mijn bestelling blijft, werd mij verteld dat de zalm op was. Dus ik mocht kiezen voor tonijn. Dat had ik dus gedaan en werd mij gemeld dat het 15min zou duren. 19.43 eindelijk mijn bestelling binnen, maar geen tonijn te vinden. Wel bliktonijnsalade in de sushi. Jammer, ben dit niet van jullie gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Papieren tas was dermate beschadigd dat bezorger al aangaf er een hand onder te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vega sushi

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele malen besteld en nog nooit teleurgesteld. Deze keer weer heerlijk gegeten, vers gemaakt, dat proef je!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top en super snel geleverd 👍😋

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyoza jammer genoeg niet warm. Sushi verder van prima kwaliteit

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima van smaak en vers nu al een paar keer besteld en naar tevredenheid!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Geen sushi die te lang is blijven liggen. We vroegen of het om 19:00 geleverd kon worden en ze waren precies op tijd. Top dus.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang, ruim 2 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, netjes op de hoogte gebracht van de verwachtte bezorgtijden en wanneer de bezorger onderweg was. Punt voor thuis bezorg site: kortingscode ingevoerd, werd netjes verrekend, toen ik wilde omschakelen van betalen met de creditcard naar betalen met iDeal was de korting er weer af gehaald en kon de code niet opnieuw gebruikt worden.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo lekker deze sushi. Bestel echt nergens anders meer. Zo vers. En super snelle bezorging van vriendelijke bezorger. Top !

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het zware regen was de bezorger ruim op tijd. En eten was heerlijk 😁

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Bezorging netjes op tijd Goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld, dat de bezorging later komt. Dit terwijl ik 's ochtends de bestelling had gedaan. Excuus was, ze hadden het druk. Kan niet, want wij gaan hoe dan ook voor.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Was weer heerlijk.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben oprecht beter gewend.. de gefrituurde sushi en loempia’s e.d. Waren zacht. Ik kreeg een mailtje dat de bezorger onderweg was, maar dit duurde evengoed nog 40 minuten terwijl het maximaal 10 minuten op de scooter is.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten, bezorging was wat later dan initieel door Mr. Sushi zelf gepland, maar we werden op de hoogte gehouden via email en de bezorger was correct.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk !

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was oke maar soya bonen waren oud en geel

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed geregeld En de Sushi is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg maki box ipv crispy box. Meisje (klonk jong) aan de telefoon vond mij erg ongeloofwaardig klinken en antwoorden elke keer met “is dat zo”, vind ik niet erg netjes. Gelukkig kregen we snel de juiste box. Zou wel wat doen aan de klantvriendelijkheid. De sushi was wel weer lekker!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie kwaliteit!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en tevreden

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snelle bezorging. Kortom; top!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld en altijd heerlijk vers en keurig op tijd!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de freeroll niet meegeleverd was, verder prima in orde.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top smaak goed en bezorging ook prima

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker !!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service & wederom heerlijke sushi!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellong zou om 20:20 werd om 20:25 gebeld dat de bestelling 15-20 min later zou zijn om 21:00 kwam de bestelling pas. Kwaliteit iet was minder als we gewend zijn, er veel sushirijst in de sushi. Chrispy sushi was niet lekker proefde niet wat erin zat.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten, wat een top sushi

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik echt gek van jullie sushi, vooral de tempura ebi en LA roll. Helaas was het gister niet naar mijn verwachting. Er zat te veel azijn door de sushi rijst, dat was erg jammer.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker gegeten en optijd

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, niet heel bijzonder. Wel apart dat je voor ideal betaling moet betalen, en niet kunt pinnen bij afhalen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi! Wanneer de gyoza nog warm zou zijn zeker 5/5 voor de kwaliteit!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer lekker gesmaakt hoor! Extra sushi erbij gekregen :) Topper!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was wederom perfect. Goede snelle levering ook dit keer.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De studentenbox, zat altijd in een mooie ronde schaal. Nu allemaal verschillende bakjes, die bij aanname op de grond vielen. Niet leuk. De gratis california roll zat er niet bij. Niet wat ik van jullie gewent ben.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en zo op. De bezorging viel wat tegen waren 45 minuten later dan afgesproken. Had ruim op tijd besteld

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd goed ! Super service en vriendelijke bezorgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. Goede sushi.Alleen jammer van de gember,extra bakje gember besteld alleen helemaal geen gember bij de bestelling gevonden.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt een aanrader. Helaas was het heel druk en moesten wel lang wachten. Maar ter compensatie deden ze er wat extra’s bij. Dus top opgelost. Prima service en kwaliteit.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje laat 1 uur en kwartier

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorgen duurde enkel wat lang. Wel heel netjes dat wij gebeld werden door het bedrijf om dit kenbaar te maken. Verder niks op aan te merken. Was top!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 10min later geleverd. Netjes over gebeld en ter compensatie een gratis rol sushi gekregen. Verder lekkere sushi! Super vers. Smaakt geweldig dus wij zijn altijd tevreden !!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP TOP TOP BESTE SUSHI !! Ik raad dit aan iedereen aan! hygiënisch vers en top kwaliteit ik ben er aan verslaafd !!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets vertraging maar zoals altijd weer voortreffelijk verzorgd en heerlijk.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd :D en het eten was ook weer heerlijk je proeft dat het vers is!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! Vooral de gefrituurde sushi Dat was van een andere planeet 🇯🇵

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeewier om de maki was oud, was taai. Niet wat we gewend zijn van de kwaliteit die we normaal altijd krijgen. Meteen gebeld, maar de mevrouw aan de andere kant van de lijn begreep me niet.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was dit keer niet zo lekker. Rijst was hard. Bezorging was half uur telaat.wel netje gebeld

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was heerlijk! De bezorging was een stuk later dan afgesproken en de sojasaus aan de weinige kant. Verder genoten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en gewoon lekker

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig geleverd. erg lekker!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en sahimi en heel goede kwaliteit. Bezorging van keurig op tijd

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En super aardig dat je altijd een portie gratis krijgt, zeker bij een grote bestelling echt super!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Misschien te snel want de yakatori was ijskoud (kwam zo uit de koelkast). De sushi was verder prima.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was, zoals altijd, weer heerlijk. Binnen Purmerend de lekkerste sushi. Supervers.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Kwaliteit is goed en is lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Smaakte vers. Alleen beetje rommelig in de doosjes.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was superlekker. De sushi was weer heerlijk vers. En die crispi sushi........geen woorden voor. Top

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 3,5 uur voordat ik het had an de warme gerechten waren koud de sushi daarin tegen dezelfde temperatuur,, moeilijk te begrijpen aan de telefoon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 17.30 bestelling gedaan die om 18.35 geleverd zou worden. Om 19.00 gebeld en ze zouden eraan komen, om 19.50 weer gebeld en toen zei die mevrouw dat ze me terug zou bellen. Om 20.15 zelf maar weer gebeld en toen wisten ze ineens te vertellen dat de zalm op was dus ik maar wat anders moest kiezen, wat ik niet wilde. Ze zouden een mail sturen over hoe ik me geld terug kon krijgen, maar tot op heden nog steeds niets dus moet ik ze weer gaan bellen. Heel vervelend allemaal en dit was niet de eerste keer dat ze zo laat waren met bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi allen we hebben er 3 uur voor moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi in Purmerend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was bijna perfect voor elkaar. De kwaliteit was goed, de levering kwam 45 minuten eerder dan aangegeven op de site maar door mails werden we daarvan op de hoogte gehouden. Bezorging ook keurig Alleen ontbrak helaas wel een onderdeel van onze bestelling. Dat was jammer. We hadden 2 maal loempia’s besteld en helaas maar 1 X gekregen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg blij met communicatie van mrsushi! Sushi werd wat later bezorgd dan opgegeven tijd, hiervoor werden dan ook netjes gebeld. Sushi zelf was weer van de zelfde goede kwaliteit als altijd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling heeft meer dan 2 uur geduurd. Na een uur werd er gebeld dat het een kwartier later zou komen, maar dat werd ruim nog een uur. Ter compensatie was er extra sushi bij de bestelling gedaan, maar omdat het zo lang onderweg was, was het niet bepaald lekker meer.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk altijd goed, alleen de laatste keer zat er geen wasabi bij. Wel kregen we chilisaus, zonder dat we snacks hadden besteld. Volgende keer gaan we er vanuit dat we gewoon weer 5 sterren kunnen geven

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk gegeten, netjes verpakt en op afgesproken tijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke sushi, altijd zeer vers en met zorg voor je bereidt. Wij zijn een grote fan, lekkerder heb ik het nergens anders gehad. ook bestelling mooi op tijd, en anders wordt er gebeld. Topklasse! en aardige mensen allemaal van kok tot bezorgers! (dit gaat over vestiging Purmerend)

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi 5 sterren ! Zeker een aanrader.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Ebi tempura’s worden warm en nog krokant afgeleverd (is bij veel tenten anders).

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd zeer tevreden over Mr Sushi, echter dit keer ging het totaal mis. Om 19:27 een bestelling geplaatst, een bevestiging gekregen dat de bestelling rond 20:30 geleverd zou worden. Om 20:40 gebeld aangezien de bestelling er nog niet was, de persoon aan de telefoon zij alleen dat het druk was en dat hij niet wist hoe laat ons eten kwam. Uiteindelijk om 21:25 de bestelling binnen gekregen, toen miste er nog een aantal items, wederom gebeld, deze werden wel snel bezorgd. Ik vind het zeer jammer dat deze bestelling zo slecht is verlopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en altijd op tijd geleverd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen was heel gemakkelijk, we schrokken even toen we een mail kregen dat de bestelling onderweg was om 16.00. Terwijl we hadden aangegeven 17.30, even gebeld en bleek een foute mail te zijn. Bezorging was netjes op tijd en de sushi was heeerlijk. Goed verpakt en alles smaakte vers. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTE SUSHI EVER !! Ik blijf het zeggen hier moet u echt bestellen... maar kijk uit verslaving gevoelig zo heerlijk 😍 En wat een Lieve mensen die daar werken respect voor hen ❤️

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, erg lekker!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top wij vinden de beste in purmerend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld bij Mr. Sushi, altijd lekker en goed warm. Dit keer 1,45 min later dan aangegeven doordat jullie de bestelling aan iemand anders hadden gegeven. De warme gerechten bij aankomst waren koud en de edamamme was helemaal verweekt. De sushi was lekker lekker zoals gewoonlijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTE SUSHI EVER !! Heerlijk vers diverse smaak sensaties echte sushi liefhebbers weten dat dit TOP is !!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag had ik de sushi al besteld, ik kreeg een keurige mail met de bevestiging en het zou om 18.15 bezorgd worden. Om 18.15 werd ik keurig opgebeld dat de sushi 20 minuutjes later zou zijn ivm de drukte. Ongeveer 10 minuutjes later kreeg ik een mail met dat mijn bestelling onderweg was, wat ik erg netjes vind. De sushi zag er erg goed uit en was ook heerlijk! Ik zal zeker nog een keer bestellen bij Mr. Sushi.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer, onze 4e bestelling in 3 maanden, was de bestelling incompleet. Even gebeld en binnen 15 minuten werd het gebracht. Met als troost een bakje extra sushi. Dus wederom heel tevreden!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Bezorging was ook snel!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat het erg druk was was de bestelling later dan gevraagd. Hierover netjes gebeld en ter compensatie extra sushi gekregen. Was het wachten waard, ondanks de drukte was de kwaliteit top!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOPPERS ! Heerlijke sushi lekker vers !

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer eerder besteld. Bezorgtijd top! Jammer genoeg waren de warme gerechten koud. Erg jammer. De sushi is prima.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld dat het iets later kwam - geen probleem hoor :-)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging was een drama.2 keer gebeld. 2 uren gewacht op het eten. Na 1.5 uur ,belde ik op.van de mederwerkster te horen dat de bestelling al onderweg was. Na 25 minuten wachten nog een keer gebeld . de bestelling nog steeds onderweg terwijl dat ik vlakbij winkel centrum weidevenne woont. Telaat .Kan het gebeuren. Maar laat het duidelijk weten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de verjaardag van mijn dochter van 9 had ik op tijd voor 19.00 sushi besteld. Het werd om 20.45 geleverd de bezorger had onze om 19.00 afgegeven bij het verkeerde adres en moest hem opnieuw maken dit vonden wij wel wat lang duren. De sushi was Top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de stokjes waren vergeten.... 🥴

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren wel te laat dan aangegeven tijdstip! Maar netjes gebeld! Eten was lekker en vers!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers en snel bezorgd

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en de bestelling kwam netjes op tijd. Voor ons voor herhaling vatbaar.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak is top,en de levering was ook op tijd. Zal daar ook de volgende keer weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakt altijd heerlijk en wordt altijd netjes op tijd bezorgd. Zeker een aanrader dus!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd Heerlijk eten

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

drukte is altijd een slecht moment. we weten dat het veel beter kan. maar nu een teleurstelling. helaas! volgende keer hopelijk niet te druk.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi!! En altijd vriendelijk en op tijd bezorgd.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu alle Sushi bezorgrestaurants gehad uit Purmerend en Mr.Sushi springt er met kop en schouders bovenuit. De anderen waren het net of helemaal niet en we zijn blij dat we toch een goede hebben gevonden. Bestel gerust en oordeel zelf.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een feestmaal

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je speciaal rechtstreekt besteld bij Mr. Sushi om gebruik te maken van de gratis rol bij besteding van een bepaald bedrag, maar dit niet geleverd is. Voortaan lekker sparen via thuisbezorgd.nl (y)

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging top!!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en ontzettend lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker gegeten !!! Ondanks dat het slecht weer was was het eten netjes op tijd en je proefde dat de sushi super vers was ! Mijn complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP SERVICE BESTE SUSHI !! Zoals altijd heerlijke sushi het maakt niet uit welke dag het is, De sushi is heerlijk vers en wat een vriendelijk personeel ! Ik ben vaste klant voor mij geen andere sushi meer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk. Snelle bezorging.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever !! Ik raad ze elke dag iedereen aan bij mij in t bedrijf en vele die het hebben besteld en een verslaving hebben overgehouden van de heerlijkheid.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging ook sneller dan aangegeven. Enige puntje van aandacht, de Dim Sum Box verpakking lag schreef waardoor alle items onderin op elkaar lagen. Beetje jammer maar het smaakte er niet minder om 😉

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijke en snelle bezorging!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BESTE SUSHI !! Heerlijke smaken en perfecte combinaties ik bestel hier bijna om de dag heerlijk !!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I order bakje gember but it was not there, so I paid extra for nothing, that’s a shame. And also ordere last Saturday with friends and there was no sauce for fried shrimp. It seems like you not pay attention lately. I think your sushi is the best at the moment in Purmerend, just don’t forget such a small things. Thanks

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was te laat dan afgesproken . Ze hadden netje gebeld. ze waren de stokjes, soja saus en wasabi vergeten. Meteen gebeld .hebben we pas 75 min later ontvangen. In dat ondertussen hebben we de sushi opgegeten zonder saus.was minder lekker.jammer

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extreem lange bezorgtijd waarover pas erg laat gecommuniceerd werd.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en op tijd geleverd. Op naar de volgende keer.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen zeer regelmatig bij MrSushi en het smaakt altijd verfijnd, vers en goed. Er zijn veel bedrijven in Purmerend die sushi leveren, maar voor ons is MrSushi de beste. Aanrader!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer kreeg ik 2x de zelfde rol en eentje die ik besteld had heb ik niet gekregen maar wel voor betaald.. Probeerde te bellen maar was geen telefoonnummer in gebruik.. Vorige keer was de vis niet echt meer goed. Heel jammer want normaal gesproken ben ik te vrede over mr sushi maar nu is het al de 2e keer dat er wat is helaas

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geen woorden voor.. echt zo smerig lekker ! Super vers en echt op tijd bezorgt ! Ik bestel liever nergens anders sushi, wel hoop ik dat jullie ook pokebowls gaan serveren/bezorgen ga verder zo door!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en lieve mensen!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er dingen uitverkocht zijn zo vroeg op de avond eigenaar spreek niet goed nederlands en snapt je niet aan de telefoon dus kan beter niet de telefoon aannemen

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi. Top!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Purmerend! Vriendelijke bezorging, zijn ooit 1 x iets vergeten maar werd daarna gelijk gebeld dat ze al onderweg waren, werd ook snel geleverd met een extraatje. Keer op keer weer top sushi service!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Purmerend ! Als echte sushi kenner miste ik altijd een GOEIE sushi plek. Ze “Lijken” prijziger maar het zijn grotere aantallen en echt waar voor je geld ! 1 rol bestaat uit 8 Stuks ! AANRADER

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en erg lekker.uitgebreid assortiment. Keurig thuis op tijd afgeleverd ook op oudejaars dag.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo snel mijn sushi gekregen en van zulke uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed en service is perfect

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal bestel ik heel vaak sushi hier en is het heerlijk, gisteren niks van gegeten smaakte gewoon echt niet lekker hele erge vis smaal aan de zalm .. en de rijst was ook niet lekker.. Heel jammer kon alles weg gooien

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse, uitgebreide heerlijke schotel !!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima te doen. Ik bestelde vooraf een bakje gember van €1,50 extra, die niet bij de bestelling zelf is geleverd. Vond het niet de moeite waard om het personeel er voor terug te laten fietsen, maar wel erg jammer dat dat wordt vergeten terwijl ik het extra besteld had.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. Ik miste alleen de chilisaus dit keer.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service. Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi gegeten. Netje op tijd. Wij hebben extra sushi gekregen. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, prima bezorging.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Respect voor de bezorger, door weer en wind!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat mijn gratis rol er niet bij, bellen lukt ook niet, telefoonnummer klopt niet op de site. Betreft een netnummer uit hoorn. Contact proberen te leggen via FB Messenger maar ook helaas geen gehoor. Het eten wat wij gekregen hebben is goed.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld en ik wil geen andere sushi meer! ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere sushi gegeten. Top

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De duurdere sushi’s besteld ivm de black friday deal. Het was werkelijk goddelijk! Ik had de box met de soft shell sushi’s en de flamed salmon ebi roll. We hebben genoten!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten. Jammer dat de Bezorging bijna 1 uur lang .maar was wel de moeite waard om te wachten.wij hebben extra sushi gekregen.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk. Zo ontzettend lekker vers. Ik had besteld voor 17.15 en toen was mijn sushi er ook. Volgende keer zeker weer Mr. Sushi !!!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me eten was te laat en de sojabonen waren best droog

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle levering.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en goede service! Zal zeker vaker bestellen.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat gewoon top! Sushi super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan met recht zeggen, dat dit 1 van de beste Sushi zaken is die ik ken!! Geweldig heerlijk en vers! Ook erg lekker de saus topping!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veels te laat. Werd gebeld dat het 10 minuten later zou worden maar werd uiteindelijk 25 minuten later. 17.30 besteld 19.00 pas in huis. Gebeld, werd niet aan gedaan. Zou korting krijgen op een volgende bestelling maar niets meer van gehoord Slechte service.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, soft shell rolls zijn super lekker!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld, komt altijd super snel en de sushi is heerlijk. De bezorger is ontzetten vriendelijk en verdient zeker een compliment!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij onze box die in de aanbieding was, kregen we ook nog een gratis bakje met extra sushi! En het was erg lekkere verse sushi. Aanrader dus!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi, lekker warm, perfect optijd 100% voor herhaling vatbaar! 😍

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben wel vaker bij hen besteld. Het was op een zondag. Wij hebben online om 18:05 de bestelling geplaatst maar helaas door de drukte waren de sushi om 20:15 bezorgd. De sushi was dit keer wel iets minder van smaak dan voorheen. Karake (kipstukjes) waren erg zout. Maar de vorige bestellingen waren wel top, wij zullen nog terugkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, super goed verzorgd en klaar gemaakt, snelle levering.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was koud toen het aankwam, hoop dat het de volgende x beter zal zijn!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi verzorgt

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en helemaal top

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker en de bezorging was top!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het😍

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede bezorging!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Echt super vers. En Hele Snelle service. Thanks. 👍🏻

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling een uur te laat bezorgd en niet compleet, en waarom is er nergens een telefoon nummer te vinden van de filialen,gelukkig woon ik dichtbij zodat ik zelf nog ff terug kon gaan om het restant op te halen

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling half uur later dan afgesproken en vervolgens niet kompleet, warme gerechten ontbraken na weer een half uur nageleverd maar helaas niet meer warm. alleen sorry geen compensatie helemaal niets en wel de hoofdprijs vragen

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker. Helaas waren ze de stokjes en sojasaus vergeten, doordat er geen telefoonnummer beschikbaar is zelf maar heen en weer gereden.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo zonde wil je voet aan de grond zetten in purmerend doe je dit. Ze vergeten wat te bezorgen kan gebeuren in alle drukte word al meteen gemeld bij afleveren door vriendelijke bezorger. Komen ze 10 min later iets brengen blijkt dat ze me sashimi ook zijn vergeten . Ik geef dat aan bij tweede hele vriendelijke bezorger. Ik denk ze gaan wel bellen of mailen uit schaamte maar nee hoor ik hoor niks meer. Zo zonde dit wat eten is gewoon lekker.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is alweer de vierde keer dat we bestellen bij jullie. We hebben genoten weer!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk en de sashimi echt van goede kwaliteit. De bezorger is vriendelijk maar de bezorging duurde veel langer dan vooraf gecommuniceerd. Bellen of appen hierover bleek onmogelijk...

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal duurt het heel lang voordat je je sushi bestelling krijgt, maar Mr Sushi was echt heel snel en de aardige jongen was zelfs nog op de fiets?! De kwaliteit van de sushi: WOW!! Ik ga 100% vaker bestellen bij Mr Sushi en raad het ook aan anderen aan! Erg bedankt!😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was prima. De warme gerechten waren (mogelijk door gebruik aluminiumfolie) nogal sompig geworden en niet heel warm meer. De bezorger was bijna 25 minuten later dan gepland. Jammer dat er dan geen nummer is dat je kan bellen.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Wat was het lekker, veel en snel en netjes bezorgd. Wij gaan vaker bestellen!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk , en zag er mooi en fris uit . Kwaliteit,

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke sushi, heel vers. We hadden de actie gezien op fb van de gratis rol helaas was het onduidelijk hoe je deze kreeg, ik dacht gewoon bij 15 euro. Maar je moet je moet hiervoor een kortingscode invoeren.beetje onduidelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en beleefde bezorger. Sushi is heerlijk en goed van kwaliteit. Koude en warme gerechten zijn goed van elkaar gescheiden door levering in 2 aparte tasjes. Kreeg 1 extra nigiri geleverd! Hartelijk dank! Ik bestel hier gegarandeerd weer.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 85€ sushi besteld. Krijgen we 2 paar stokjes er word niet gevraagt met hoeveel mensen eten jullie.we aten met vier personen twee mensen geen stokjes. We kregen 1 klein flesje soja saus voor nog niet eens 1 pers . Erg jammer. De sushi is gewoon goed prijs kwaliteit.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede porties, goede kwaliteit (valt bijv niet uit elkaar. De gefrituurde sushi is een aanrader!! Zal zeker weer bestellen.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, verse sushi met heerlijke smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Klaar op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige bezorging en goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en goede porties. snelle bezorging. Je moet voor de gember en wasabi betalen maar dan krijg je wel grote bakjes.